Káros vagy előnyös a szolárium? Megoszlanak a vélemények.

Szponzorált tartalom

Hollandimpex szolárium nagykereskedés

Örökös vita zajlik arról, hogy érdemes-e szoláriumba járni. Mint minden másnak, ennek is megvannak a maga előnyei és hátrányai. Például a Hollandimpex szolárium nagykereskedés szerint megéri befeküdni a kabinba, hiszen a barna bőr mostanában divatosnak számít. Ne felejtsük el azt sem, hogy optikailag egy kicsit karcsúsít a barna szín. A ruhák jobban mutatnak a napbarnított bőrön.

Végre senki nem fog sápadtnak tűnni a napfény hiánya miatt. Ez növeli az önbizalmat és a vonzerőt, tehát egyre többen döntenek a mesterséges barnulás kipróbálása mellett. A Hollandimpex szolárium nagykereskedés információi alapján a szárító hatás azt eredményezi, hogy kevesebb pattanás és miteszer jelenik meg a bőrön. Azt se felejtsük el, hogy a kabinban történő barnulás sokkal kevésbé veszélyes, mint a nyári napra való kifekvés. A lélekre gyakorolt pozitív hatások is sokat számítanak. A fény végre megszünteti a borongós időjárás miatt érzett melankóliát.

A Hollandimpex szolárium nagykereskedés információi alapján a kabin meleg levegője is élvezetes a téli hidegben. Végre mindenki egy kicsit önmagára fókuszálhat és fényfürdővel kényeztetheti a testét, lelkét. Másrészt, nem hallgathatjuk el, hogy a szoláriumozás veszélyes is lehet. Nem szabad befeküdni a kabinba, ha valaki olyan gyógyszert szed, ami fényérzékenységet okoz. Terhesen sem érdemes a mesterséges barnulás mellett dönteni. Bőrbetegségek esetén konzultálni kell az orvossal a Hollandimpex szolárium nagykereskedés szerint. Csak így derülhet ki, hogy engedélyezett-e a szolizás.

Mindenképpen ügyelni kell arra a fokozatosságra, mert a gyors barnulás nem tesz jót a bőrnek. Különösen oda kell figyelni az anyajegyek állapotára. Nem maradhat el a fényvédő krém használata sem. A világos bőrű, hajú és szemű emberek legyenek különösen elővigyázatosak a mesterséges napfénnyel. Náluk nagyon hamar jelentkezhetnek a leégés tünetei. A Hollandimpex szolárium nagykereskedés szakemberei azt tanácsolják, hogy a szoláriumozás után esetlegesen jelentkező tünetekkel mindenki forduljon szakemberhez.