Mennyibe kerül egy állólámpa?

Szponzorált tartalom

Állólámpa

Mindenkinek szüksége van egy olyan helyre, ahol kipihenheti a mindennapok fáradalmait. Optimális esetben erre otthon is lehetőség nyílik. Az állólámpa segítségével kellemes hangulatvilágítást lehet teremteni.

tökéletesen alkalmas a relaxáláshoz, az olvasáshoz, a filmnézéshez vagy a beszélgetéshez. A beszerzés nagyon egyszerű, mivel ma már az internetes vásárlás is szóba jöhet. Itt körülbelül 7 ezer Forintnál kezdődik egy dekorációs állólámpa ára.

A kiszállításáért bizonyos összeghatárig általában csekély összeget kell fizetni. Modern, klasszikus vagy mediterrán változatban lehet megvenni. A kínálatban a legtöbbször a fehér, a fekete és a szürke szín fordul elő. Az állólámpa anyaga fém vagy üveg szokott lenni. Általában LED és halogén használható fényforrásként.

A vevőknek az esetek túlnyomó többségében E27 vagy E14 égőt kell hozzá beszerezniük. A minősége kiváló, ezért hosszú éveken keresztül használható. Sok esetben praktikusan mozgatható az állólámpa egyik feje, ezért senkinek nem fogja a szemét zavarni a fény.