Apró gyöngy fülbevaló arany díszítéssel

Szponzorált tartalom

Gyöngy fülbevaló arany

Külföldön nagyon divatosnak számítanak azok az ékszerek, amelyek a sárga és a rózsaszín arany kombinálásával készültek. Magyarországra még nem gyűrűzött be annyira ez a trend, de a hazai hölgyek is kezdik egyre jobban felfedezni a bennük rejlő szépséget. Az egyedülálló, variálható gyöngy fülbevaló arany kivitelben igazodik ehhez a divathoz. Azért különleges a megjelenése, mert a rajta lévő ametiszt kristályt le lehet venni a fülbevaló felső részéről. Így csak a kisebb-nagyobb igazgyöngyök maradnak a helyükön.

Ennek köszönhetően, a gyöngy fülbevaló arany kivitelben sokkal diszkrétebb megjelenést kölcsönöz. Betűzős zárral jöhet szóba a vásárlás a White & Black Jewellery weboldalán. A 14 karátos rozéarany igazán gyönyörűen mutat. Mivel a tömege összesen 14,5 gramm, ezért kényelmes a hordása. 8 darab drágakő is található rajta, ami még mutatósabbá teszi a kinézetét,de 14 darab, apró gyémánt is van. Ez azt jelenti, hogy a gyöngy fülbevaló arany kivitelben kivételesen szép ékszer. Elsősorban az elegáns alkalmakon érdemes hordani. Nagyon szexi, ezért a hölgyek odáig vannak érte. A klasszikus szépsége a férfiakat is megigézi. 1 év gyártói garanciával lehet megvásárolni az ékszerüzletből.

Persze nem biztos, hogy minden hölgyet elvarázsol a rózsaszín és a sárga arany kombinációja. Vannak, akik inkább másféle árnyalatokra esküsznek. Mivel a tanzanit ár magasnak számít, ezért elsősorban azok érdeklődnek iránta, akik imádják a luxustermékeket. A gyönyörű kék színe garantáltan elvarázsol bárkit. A ráeső fény nagymértékben befolyásolja az árnyalatát. Remekül mutat a fehérarannyal és az ezüsttel. Sokan gyémánttal kombinálják, mert így még jobban néz ki. A tanzanit ár kifizetése nem egyszerű, de mégis érdemes rá sort keríteni. Kiváló ajándék a hölgyeknek, akik nagyon örülnek egy ilyen ritkaságnak.

Biztosan nem mondanak nemet, ha az eljegyzésük egy ilyen kővel történik. Mivel eddig elég kevés lelőhelyet találtak a kutatók, ezért folyamatosan emelkedik a tanzanit ár. Sajnos az is elképzelhető, hogy a földi készletek hamarosan kimerülnek.