Ha egy jó ötletet keresel az élménydús itthoni nyaraláshoz, olvass tovább!

Szponzorált tartalom

Home - BalatonPRO

Home – BalatonPRO

Mi lehetne jobb, mint egy balatoni vitorlázás ebben a jó időben, még amíg tart? Állítom semmi. Ha garantáltan szeretnéd biztosítani, hogy mindenki jól érezze magát ennél jobbat ki se tudnál találni. A Home – BalatonPRO segítségével színes programok közül válogathatsz, hogy minden megfeleljen az igényeidnek. Én most megemlítem a saját kedvenceimet. Ezek közül én magam csak egyen vettem részt (életem legjobb döntése volt mind a mai napig, ami a nyaralásokat illeti), és kettő, amin nagyon szívesen részt vennék, hiszen sosem lehet túl sok a jóból.

Az első, amin én is voltam egy Relax vitorlás út volt. Ez egy „csomag”-ban van a Felfrissülés nevezetű túrával, de jóval tartalmasabb. Persze ez árban is meglátszik, de minden percét imádtam, szóval nem bánok semmit. Ez gyakorlatileg egy 6 órás hajókázás kapitánnyal, csobbanással meg minden féle játékkal együtt, zenével, ha arra van igény, és igazi tartalmas idővel, amit a pároddal együtt tölthettek. Nekem nagyon elnyerte a tetszésemet, és ha tehetném újra elmennék rá.

A második egy éjszakai horgászat a Balatonon. Ez számomra inkább egy családi kikapcsolódásnak hangzana, mert nálunk szinte mindenki szeret horgászni. A program úgy néz ki a leírás alapján, hogy 9 kor találkozó a kikötőben (koccintás kis köszöntő italokkal), onnan fél óra ki a horgász pontig, és este tíztől hajnali kettőig horgászat. Mindezt profi felszereléssel, ahogy a nagy könyvben meg van írva, túravezető, halradar. Kívánni se lehetne jobbat.

Az utolsó pedig egy lánybúcsú, vagy a fiúk esetében legénybúcsú is ugyan úgy játszik. A magam részéről én csak a lányoknak néztem utána, mert az érint, de ha kíváncsiak vagytok a fiúkra, a linken megtaláljátok az oldalt, onnan meg könnyű eligazodni. Ez a privát rendezvények közé tartozik az előzőkkel szemben. Itt igazából létszámtól függően választatok egy hajót, kaptok mellé kapitányt, és csomagtól függő, hogy mit tudtok csinálni. A legkisebb csomag is tartalmaz minimum 2 óra vitorlázást, korlátlan ital fogyasztást, belépést Siófok legjobb bulizó helyire, illetve vacsorát/reggelit. Ami ennél többet tud az még tartalmaz wellness belépőt egy szomszédos szállodába a másnap ellen és éjszakázást a hajón. A leges-legebb csomag pedig nem két óra hajókázással jár, hanem egész napossal, hajóvezetővel. Még ez utóbbi is csak 14 ezer forint per fő, ami szerintem egy lánybúcsúhoz igazán nem akkora összeg.

Ezek mellett persze még sok más választási lehetőség is van. Ha felkeltette az érdeklődéseteket a Home – BalatonPRO, akkor látogassatok el az oldalukra. Mindenképp megéri még akkor is, ha nem magadnak nézel körül, hanem másnak. Hiszen van ajándékkupon opciójuk is. Ne hagyjátok elszaladni mellettetek ezt a csodásan jó időt!