Megvalósult somogyi álom – a budapesti székhely

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás budapest

székhelyszolgáltatás budapest

Az egyik gyerekkori barátomnak az volt a nagy álma, hogy egyszer legyen egy budapesti székhelyű cége. Ez közel két évtizede egy somogyi kis faluból eléggé nagy álomnak tűnt.

Azóta eltelt jó pár év és a barátommal mind a ketten a mi gyönyörű kis somogyi falunkban maradtunk. Természetesen ez nem gátolta meg őt abban, hogy megvalósítsa, ami a nagy gyerekkori álma, vagyis a székhelyszolgáltatás budapesten.

Akik nem jártasak a vállalkozások ésszerű és költséghatékony megvalósításában, azok nehezen tudják elképzelni, hogy miként lehetséges ez.

Pedig a megoldás nem bonyolult, sőt akár kész válaszokat is kaphatunk, ha az interneten keresünk, és mondjuk beírjuk a keresőbe, hogy: székhelyszolgáltatás budapest.

Valószínűleg rengeteg találatot kapunk, de ha igazán specifikusan a legjobb székhelyszolgáltatót keressük, akkor előbb-utók belebotlunk a székhelycentrum nevébe.

A Gross cégcsoport tulajdonában álló székhelycentrum székhelyszolgáltató több, mint 16000 elégedett ügyféllel rendelkezik, akiknek az elmúlt 13 évben stabil alapot nyújtottak ahhoz, hogy tovább fejlődhessenek. Legfőbb jellemzőjük, hogy alacsony ártartományban dolgoznak – mégis nagyon magas szintű szolgáltatást nyújtva.

Azoknak, akik a barátomhoz hasonlóan presztízsértékkel budapesti székhelyű vállalkozást szeretnének alapítani, immáron Budapest több kerületében is állnak rendelkezésére. A vállalkozás budapesti székhely címmel rendelkezik: a II. kerületben a Bem József utcában, aztán az V. kerületben a Ferenciek terén, a VI. kerületben a Szinyei Merse utcában, valamint a XII. kerületben a Ferenciek terén.

Ezen kívül székhelyszolgáltatási címük az iparűzési adó mentes Újlengyelen is működik, mely az M5-ös autópályáról egyszerűen megközelíthető település.

A székhelycentrum könnyen kezelhető és áttekinthető weboldalán, a szekhelycentrum.hu-n egyszerűen és gyorsan informálódhatunk a cég csomagajánlatairól, melyeket áttekinthetően, külön táblázatokba foglalva találunk meg.

A budapesti székhelyek költségeit, valamint az újlengyeli székhely költségeit 6 +1 hónapra, 12 + 1 hónapra, valamit 24 + 1 hónapra lebontva találjuk meg. Ezek a plusz egy hónapok mind ajándék hónapok, melyeket bónuszban kapunk meg a székhelycentrumtól.

A székhelycentrum ezen felül még további bónuszokkal él ügyfelei felé. Egy ilyen plusz bónusz például az, hogy már a közös együttműködés legelején személyes jelenlét nélkül is elintézhető a szerződéskötés.

Ekkor a befogadó nyilatkozatot is elkészítik számunkra úgy, hogy ahhoz nem kell személyesen megjelennünk. Ezen felül a közös munka kapcsolat kezdetekor nem kell azonnal a díjcsomagok közül választanunk, mert ez megtörténhet a tényleges szerződéskötés után is.

Ha tehát valaki felmér minden tényezőt, mely a kezdő vállalkozásához szükséges – szem előtt tartva, hogy adott anyagi helyzetében mit engedhet meg magának –, akkor sokak számára kedvező lehet a székhelyszolgáltatás, ugyanis magas presztízsértékű budapesti székhelyszolgáltatáshoz juttathatjuk vállalkozásunkat úgy, hogy nem kell méregdrága iroda bérleteket fizetnünk és az ország egyik végéből a másikba utazgatnunk.

Ha a barátomnak Somogyból sikerült, akkor bárki másnak is sikerülhet.