Psyllium pép készítéséhez

Szponzorált tartalom

Psyllium

Mit tehet, ha valamilyen zselésítő anyagra van szüksége? Keresse fel a Bulkshop weboldalát és döntsön a psyllium megvásárlása mellett! Így nem okoz majd problémát a pépek elkészítése.

A vásárlás abban az esetben is lehetséges, ha Ön vegán vagy vegetáriánus. Sajnos a zselatinban állati összetevők találhatóak, ezért ezt semmiképpen sem lehet használni az előbb említett esetekben. Ezzel szemben, a psyllium, vagyis az útifű-maghéj kizárólag növényi alapanyagokból van.

A fogyasztása nagyon egészséges, hiszen megtisztítható vele az emésztőrendszer. A kúraszerű szedésével csökkenthető a koleszterin- és a vércukorszint. Jobb állapotba kerül tőle a nyirokrendszer, illetve enyhül tőle a fáradtság.

Természetesen megfelelő mennyiségű folyadékra szintén szükség van ahhoz, hogy igazán eredményesen ki tudja fejteni a hatását. Reggel és este is enni kell belőle étkezés előtt 30 perccel. A psylliumból 1 evőkanálnyit kell egyszerre elfogyasztani. Az internetről 500 grammos kiszerelésben vehető meg, ami bőven elég egy kúra végigcsinálásához.