Sokan ismerik a Gravel kerékpár modelleket

Szponzorált tartalom

Gravel kerékpár

Senki sem vitatja, hogy a nagyobb városokban, ha adottak a körülmények, illetve kisebb falvakban egyaránt, biciklizni nagyon jó. Ez egy praktikus, kis helyen is elférő, nagy forgalomban is jól navigálható jármű, amelyiknek a pozitívumaira a hollandok már régóta rájöttek. Hazánkban nagy kedvenccé vált a Gravel kerékpár. Amikor valaki ilyen biciklit keres magának, akkor többfajta közül is választhat.

Ott vannak például a Cube Nuroad Pro, Giant Toughroad SLR GX1, és Kellys Soot 50 modellek, amelyek éppen úgy beválnak a férfiaknak, akárcsak a nőknek, amikor egy hosszabb bringa-utat kell megtenni. Ezek mellett nem szabad megfeledkezni a Merida Silex 400 és Rose Team DX Cross Gravel 105 fajtákról sem, amelyek rosszabb terepeken is kiválóan kormányozhatóak és nagyon strapabíróak maradnak.

Ezen Gravel kerékpár fajták kevés karbantartást igényelnek, ezért ezzel sem kell törődni. Ezek offroad túrázáskor tökéletesen beválnak majd és a tulajdonos a Gravel kerékpár segítségével nyugodtan megkerülheti a Balatont is, a jó idő beköszöntésével. A biciklik persze a városban is megállják a helyüket.