Targonca tanfolyam több kategóriában

Szponzorált tartalom

Targonca tanfolyam

Miért emelné kézzel, amikor géppel is megteheti? Targonca tanfolyam elvégzésének lehetőségét kínálja a transzportstudium.hu, amelynek keretén belül három targoncatípusra is le tud vizsgázni egyszerre. Az alapképzés esetében a targonca tanfolyam egy gépcsoportra vonatkozik.

Ezzel a képesítéssel már könnyedén el tud helyezkedni akár raktárosként is egy vagy több vállalatnál. Szerezzen minél több tapasztalatot a vezetésben, és lépkedjen felfelé a szamárlétrán! A határ a csillagos ég.

Ezt a diplomáját ki tudja egészíteni további két kategóriával. Ne habozzon, fogjon bele mihamarabb! Jelentkezni online tud, adja meg adatait és küldje el kérvényét, majd rövidesen tájékoztatást fog kapni a további teendőkről!

Ha a jelentkezési határidő előtt legkésőbb öt munkanappal személyesen jelentkezik, és befizeti a díját, akkor Önnek öt százalék kedvezmény jár. Hallgassa le az órákat és a hónap végére már a targonca tanfolyam záróvizsgán is túl lehet, nem sokkal ez után pedig, már az OKJ-s képesítést igazoló dokumentummal kopogtathat be áhított munkahelyet kínáló céghez.