Autómentés 0-24 belföldön és külföldön!

Szponzorált tartalom

autómentés

autómentés

Jellemző, hogy az autó a lehető legrosszabb helyen és időben áll meg. A másik ilyen hirtelen bizonytalanságot szülő eset, amikor balesetet szenvedünk és nem megy tovább a kocsi. Mit lehet ilyenkor tenni? Mi van akkor, ha külföldi nyaralásnál történik ez? Egy biztos, kétségbe esni nem kell, hiszen van segítség!

Az autómentés Pécsett és más városokban is elérhető a Kraftwagen Team csapata által, amely gondoskodik róla, hogy belföldön és külföldön gyorsan megoldódhasson a probléma! 0-24 elérhetőség és tényleg azonnali segítségnyújtás még akkor is, hogyha nem a városban vagy ahhoz közel kell az autómentő. A hívását követően máris útnak indulnak, hogy minél kevesebbet kelljen az út mellett rostokolni az ügyfélnek.

Milyen egyéb szolgáltatásokat foglalhat magába az autómentés? Első sorban az autószállítás az, amiben segíteni tudnak, azonban vele együtt olyan előnyös megoldásokat élvezhetünk, mint a jogi segítségnyújtás, kárügyintézés. Ezekkel kapcsolatban mindig sok a kérdés, a dilemma, de van segítség! Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy amíg rendeződik a baleset után a dolog, mire lefut a papírmunka, addigis kell valahol tárolni a sérült autót. Semmi gond, erre is van megoldás, az autótárolás! A biztosítási ügyintézést szintén rájuk bízhatjuk, így ezzel sem kell külön foglalkozni, biztosak lehetünk benne, hogy minden részlet rendeződik.

Ha műszakilag hibás, sérült az autó, azt meg kell javítani. Szerencsére a teljes javítást rájuk lehet bízni, hiszen nem csak megjavítják, hanem a külső sérülések javításáról, a karosszéria javításról is gondoskodnak az autómentés szolgáltatáson túl! Ha pedig nincs másik autónk, amivel közlekedni tudunk, munkába járni vagy a gyerekeket iskolába vinni, akkor csereautó is igénybe vehető!

SOS autómentés Magyarország egész területén, egyúttal külföldön is! 0670 5023338-as telefonszámon non-stop elérhető az autómentő!